E pace…

Asa se incheie descrierea unei fotografii, a unei fotografii din albumul online al unui parinte, al unui parinte preot. Un album cu doar 6 poze cu actori in rol principal copiii. Poza de care va povestesc infatiseaza un copilas dormind in patutul ce se afla la capul tatalui, si acesta odihnindu-se si parca pazindu-si cea mai de pret comoara. Copilasul, tine strans mana tatalui si doarme linistit si fara griji, in pace, intr-o pace catre care toti ar trebui sa tindem si sa o cautam si cel mai greu, sa o pastram…

Am urmarit involutar viata acestui parinte, din prisma cititorului statusurilor de messenger. Am fost partas la nasterea a 2 copii din cei multi pe care ii are si m-am bucurat pentru el (si pentru toti cei care au copii) fara un motiv anume si fara a-l cunoaste personal. Nici nu stiu cum a ajuns in lista mea de contacte.

E pace… e pace pe fetele copilasilor din poze, e pace pe chipul Parintelui, e pace pe fetele tuturor ce le sunt alaturi, e pace pentru ca Divinitatea le este alaturi si ii vegheaza.

Vreau si eu inapoi aceasta pace care imi lipseste mult si pe care acum incerc sa o am inapoi, pace pentru care am renuntat sa mai scriu o vreme aici, pace pentru care nu veti mai gasi gunoiul ce a fost odata aici.

Aceasta fotografie, pot spune, a venit intr-un moment in care aveam nevoie sa vina.

Multumiri si ganduri bune Parinte! Rugati-va si pentru noi toti!

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.