Ghiorlanisme auto

Zilele astea am fost martorul unor giorlanisme cu tema auto.

Bunaoara, duminica ajung la peco pentru un suc si la casa vine tacticos ceafa lata cu bemve x6 si numar cu xxx si plateste alimentarea de… 35 de lei. Pana si eu pun de obicei de 50 de lei. In alta seara eram intr-un supermarket si dau peste  familia al carui cap avea iarasi ceafa lata cu persiunei liniuta si cu consoarta cu inelele olimpice la urechi. Cheia aceleiasi marci era fluturata intr-un mod vizibil si sorta toata satra cu spor haine la 4.99, 9.99, 14.99. Avem masina scumpa dar ne permitem doar haine cu defect la reducere.

O alta moda recenta este printarea din paint cel mai probabil a permiselor de acces si parcare cu Guvernul Romaniei si altele asemenea. De obicei vorbim de aceeasi ghiorlani, de data asta, si din pacate era in masina si nu am putut face o poza, era o cazatura de Renault cu numere de Bulgaria si care avea fituica in geam cu “Antidrog” :)) (nu intrebati de stampila sau macar de calitatea fituicii, intuiti singuri).

Si daca tot vorbim de auto, am observat in ultima vreme un trend al permiselor de Pitesti. Eu stiam ca te asiguri, semnalizezi, te asiguri iar si schimbi banda. Gresit! Aproape zilnic mi se intampla sa mi se taie fata. Pur si simplu semnalizeaza si trag repede de volan. Daca ai neobrazarea sa dai un claxon te mai si injura si iti spune ca “am semnalizat bah, ce n’ai vazut?!”. Imi cer iertare ca am atata nesimtire sa vreau sa se circule corect…

Sfanta prostie…

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.