In caz de urgenta (ICE)

Am primit azi un mesaj de masa pe messengerul de yahoo care suna asa:

Important pt turisti si noi toti !!!PoliÅ£ia salvarea si pompierii au observat că persoanele accidentate poseda telefoane mobile. Dar salvatorii nu ÅŸtiu pe cine să anunÅ£e din lista telefonului. Recomandarea lor este să înregistrezi în telefonul mobil numărul ÅŸi numele persoanelor care trebuie anunÅ£ate în caz de nevoie. Pentru aceasta s-a înfiinÅ£at pseudonimul internaÅ£ional ICE (In Case of Emergency). ÃŽn cazul în care vrei să dai mai multe persoane, foloseÅŸti pseudonimele ICE1, ICE2, etc… ! E util si in cazul turistilor in strainatate ! Această soluÅ£ie este simplă ÅŸi foarte eficientă. Da acest mesaj mai departe

Daca de obicei ma enerveaza chestiile astea, acum mi se pare ceva inteligent care trebuie sa fie cunoscut de toata lumea. Dati mai departe.

Later edit: http://www.icesticker.com/

Comments

comments

Author: ionut_d

4 thoughts on “In caz de urgenta (ICE)

 1. oare sunt oameni angajati care scriu mesajele astea ?

  “PoliÅ£ia salvarea si pompierii au observat că persoanele accidentate poseda telefoane mobile” wow. chiar este adevarat ? au reusit ei sa observe chestia asta ? :))

  sa inteleg acuma ionut ca deja ti ai bagat in agenda de telefon numele celor care vrei tu sa fie anuntati cand te a izbit un meltean cu um beemveu cumparat la SH din germania pe DN 1 ? 😀

 2. Nu bre, mi se pare o idee buna, dar cred ca oricine ajunge in situatia unui salvator are atata minte incat sa apese butonul verde si sa vada catre cine sunt ultimele apeluri. Exista acolo in mod sigur “iubi”, “mami”, “tati”, “sor’mea”, “buni” sau cineva pe-aproape.

 3. opa breaking news. ca vorbeam de melteni cu beemveu. iata ce am citit pe traficul.org [fac reclama mascata stiu !]

  – O sa fie mai greu sa te caci pe tine ca ai BMW din moment ce taxa pentru un BMW Seria 3 dinala dizal (2000 -2004) e cam 3.000 de euro … Nasol .. Sa vedem acum cati pasionati sunt de BMW … Da si Loganu cica e BUN. Merge sa scrii M Power si sa pui eleron si pe ala.

  😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.