Incheierea socotelilor

Pentru ca ieri va spuneam ca sunt satul de toate chestiile ce au avut loc zilele trecute, m-am decis sa inchei socotelile cu vechiul loc de munca intr-un mod decent, matur si privat. Spre mirarea lui Andrei Rinea care va astepta sa vada pe blog “reactii” ( aici), NU voi scrie “reactiile”. Totul se va desfasura asa cum am spus mai sus, am si inceput acest lucru, se vor rezolva toate si fiecare isi va vedea de ale lui in continuare, fara detalii pentru Andrei Rinea 🙂

Andrei, “miscari netBridge” ? Ce crezi tu ca e aici, razboi? Vreau sa cred in continuare ca s-au terminat infantilismele si ca totul se poate rezolva decent, matur si privat, altfel s-ar putea continua la infinit cu tampenii.

Gata balciul!!! Cautati-l in alta parte de acum!

Comments

comments

Author: ionut_d

2 thoughts on “Incheierea socotelilor

 1. Cand am zis miscari m-am referit strict la lansari de servicii noi si imbunatatirea celor existente. Nici nu m-am gandit la sicane sau ce spui tu in alte posturi…

  Sincer eu as asculta ambele parti (ceea ce nu am apucat inca sa fac; am citit doar ce a scris Ionut).

 2. Am inteles eu gresit. Mea culpa. Andrei, nu imi place acel banner, este parerea mea si pentru asta nu trebuie sa se inceapa cu atac la persoana. Gazduire a lansat VPS, un serviciu pe care am vrut sa il implementez inca de cand lucram. Lansat cam tarziu dupa parerea mea, dar e un serviciu care se cauta pe piata si sunt sigur ca va avea succes. Asta nu inseama ca daca cineva nu e de acord cu mine trebuie sa raspund cu atacuri personale. Corect?
  Okazii.ro si-a schimbat fata, am felicitat chiar pe blogul tau acest lucru. Apoi am aflat de la amici utilizatori ca e copiat si ca are probleme functionale si am criticat.

  Pretindem ca suntem intr-o tara democrata dar dam cu parul in cap celui care are o opinie contrara credintelor noastre?!?! This is not the way!

  Repet inca o data ca imi pare rau ca am dat curs chestiilor lui Ionut Stoica si ca am lasat sa se intample asta, chiar nu ma caracterizeaza.

  Din pacate pentru cei care asteapta NU voi mai face public acest aspect, aseara am inceput discutii pe mail pentru incheierea socotelilor cu Gazduire/NBR, pe cale amiabila, si promit ca nu voi aduce in discutie nimic despre ce vor lansa sau schimba cele 2, decat poate doar ce va lansa Gazduire.ro (nu pot sa nu urmaresc ceva la care am pus si eu caramizi). Nu voi aduce in discutie altceva pentru ca nu sunt sigur ca nu se va intampla la fel ca acum cand se arunca cu topoare in cel care nu impartaeste aceeasi viziune.

  Imi pare rau ca nu exista calea in care as fi putut trece pe acolo pe la voi, sa pot vorbi despre una alta, in care sa pot propune unele schimbari, sa spun cum as vedea eu unele chestii de dragul vremurilor de demult. Nu spun asta la modul ironic, dar eu asa am fost obisnuit, sa las mai mult decat un loc de “buna ziua”.

  Daca asa se doreste, asa va fi: predau ce am de predat, rezolvam eventualele probleme, imi iau cartea de munca si nici ca se va mai auzi de mine, si nici ca ma mai intereseaza de voi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.