Oficiul postal 37

Este un oficiul postal comunist, ascuns dupa un bloc unde lucreaza dudui supraponderale comuniste si fetiscane de la tara, viitoare supraponderale comuniste. Este o incinta veche cu miros vechi cu imprimate matriciale si cu mobila scorojita de pe vremuri apuse. Primesc aseara un aviz care ma notifica sa merg sa ridic un plic recomandat. Ma duc. Sunt 4 ghisee. Este coada si cum lesne va puteti da seama lucra o singura bugetara. Bugetara noastra se misca gratios in slow motion tot rupand din cand in cand chitantele imense printate de amintita imprimanta matriciala. Risipa de copaci daca ma intrebati pe mine… care nu pot intelege de ce tot botea cate o “chitanta” si o arunca sub birou, cum nu pot intelege marimea exagerata. Inghit si ma consolez cu ideea ca tipa care este inainte mea nu are in mana plicuri de trimis sau alte chestii. Vroia saraca un timbru judiciar. “N’avem!!!” raspunde acru bugetara. Imi pare rau pentru ea, dar ma bucur ca eu am avansat. Ii intind avizul. Il ia si se intoarce cu un catastif, cauta prin el si imi zice: “a fost trimis inapoi la oficiul 22 pe motiv de neridicare, ati venit cam tarziu!”. Explodez: “CAM TARZIU?!?!? Aseara l-am primit in posta!!! Cum adica “mai tarziu? Aveti program nonstop?!” “. Ma enervez si cer numele postasului. Imi intinde buletinul si imi balbaie ca pot depune o plangere la ghiseul 1, unde nu era nimeni. Este pentru a doua oara cand traiesc povestea asta. A 3-a oara voi face cu siguranta plangere!

Comments

comments

Author: ionut_d

9 thoughts on “Oficiul postal 37

 1. Hmmm, pai nu cred ca este vina lor ca postasul a adus avizul dupa o saptamana. Ca sunt acre si sictirite, trebuie sa intelegi.. si tu ai fi la fel daca ai avea un job ca ala.
  Cat despre grase… sa nu fim rai 🙂

 2. Nu imi aminti de functionarii astia gen adm. financiara, posta, gaze, electrica. Sunt niste terminati … la fel cum sunt aia din METRO, cu care am avut un mic scandalut in weekend, cand casiera voia sa ma traga in tzeapa cu 20 lei la rest si tot ea era “de catre padure”

 3. sau direct: pumni, picioare in cap :)) nu e frumos ce am zis, desigur. urat din partea mea. sunt prost crescut.

  eu nu prea am treaba cu oficiile postale decat atunci cand ma duc sa imi ridic cate o amenda. desi ma duc cu teama ca sigur apar probleme la mine tot timpul fetele de acolo au fost binevoitoare 😀

  ghinionul tau 😛

 4. :))=))ai sa faci ulcer intr-o zi si ai sa mori
  pt ce te consumi asa nu inteleg
  eu m-am obisnuit

 5. Aici citez pe cineva :”Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.
  Cred ca este cel mai adecvat citat pt acest topic.
  :)>-

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.