Schimbari la Gazduire.ro

Compania la care lucrez a modificat incepand de ieri pretul serviciului de Protectie Email de la 5E la 1.99E. De asemenea, pentru cei comozi (ma incadrez si eu 🙂 ) am implementat plata prin card, astfel, stand in fata calculatorului clientii isi pot plati in 2 minute tastand doar, proformele emise.

Ce pot sa va mai spun este ca in curand vom mai face o schimbare pentru clientii existenti deja, de care evident vor beneficia si cei viitori, plus implementarea unei noi optiuni in cPanel. 🙂

Comments

comments

Author: ionut_d

5 thoughts on “Schimbari la Gazduire.ro

  1. Nu sunt de foarte mult timp client la voi dar aici raman pt ca “imi place” de voi si din punct de vedere tehnic si din punct de vedere customer service.

    Oricum, se stie ca oamenii din cadrul unei companii dau valoare acesteia 🙂 . Cu alte cuvinte: cred ca e timpul, Ionut, sa iti spun thanks pt cat m-ai suportat pana acum, de cate ori v-am stresat cu cate ceva 😉 .

    Multa bafta in continuare.

  2. cineva plateste ptr protectie email? :)) adica gazduire.ro ii gazduieste o casuta de mail si exista tarif in plus ptr protectie?

  3. gazduieste domeniul si acela este tariful pentru protectia spam si virusi pentru toate casutele de mail aferente domeniului. ce nu e clar? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.