Sick and tired


Satul de… a fi nervos, de a fi suparat… Satul de… probleme si griji… Satul de… rautate si cearta… Satul de ceasul ce suna in fiecare dimineata, satul de acelasi drum… Satul de cautarea unui loc de parcare, satul de aceleasi trepte/lift, satul de acelasi scaun si aceeasi tastatura, satul de aceleasi nopti in care nu pot dormi, satul de rutina zilnica, satul pana si de weekend-urile in care teoretic ma odihnesc.
Obosit de… starea de nervozitate si de suparare, obosit de probleme si griji, mereu aceleasi, obosit de rautate si cearta, obosit de…obosit de tot…
Acum ii dau dreptate lui Octavian Paler, in interviul sau cu Dumnezeu, cand spunea ca tanjim sa ne maturizam copii fiind, apoi ne dorim sa fim iarasi copii, ne gandim prea mult la viitor, dar uitam de prezent, ne stricam sanatatea pentru bani, pe care ii dam sa fim iarasi sanatosi. Si stiti care e paradoxul? Constientizam aceste lucruri, dar…nu facem nimic pentru a le schimba, insa ne dorim.
Intre timp, suntem satui si obositi de tot…

Comments

comments

Author: ionut_d

3 thoughts on “Sick and tired

  1. Ionut, sincer iti dau dreptate si nu pt ca te cunosc dar pt faptul ca am ajuns la aceeasi concluzie! Pur si simplu noi fugim mereu dupa ceva care nu o sa fie atins niciodata si in timpul asta noi uitam pur si simplu de noi, de adevaratele placeri ale vietii, acele simple momente sau gesturi care ne bucura!
    Venirea unui nepotel in vizita, o dimineata insorita si plina de prospetimea primaverii, lucrurile astea te pot pune pe picioare, dar noi suntem prea ocupati sa facem bani si nu le mai observam…Pacat…Pacat ca nu avem timp si pt noi…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.