Stirile ProTV si restul gunoaielor

Am mostenit viciul stirilor, acum este chiar simplu cu internetul si cu multitudinea canalelor dedicate si nu numai. Nu ma intereseaza deloc cele cu crime si violuri si mult prea putin stirile politice. Marea batalie pe cablu in preferintele mele era antena 1 si protv, stirile de la ora 19. La inceput nu agream prea mult protv-ul, mi se pareau prea pe repede inainte stirile si urmaream antena, cu Berecleanu si Zaharescu. Apoi, au facut schimbari peste schimbari, Voiculescu a trimis directiva anti-basescu, au aparut stirile aferente (si am zis de nenumarate ori ca sunt apolitic si ca nu votez macar) si m-am mutat pe protv.

Astazi a fost 1 decembrie cand se presupune ca este ziua Romaniei, cand macar o data in an sa ne simtim si noi bine in tara noastra, asa cum este ea. Pe protv nici macar nu am avut stiri, am avut o serie de reportaje care chiar sa te faca sa te simti mandru ca esti roman. Ghici ce am avut pe antena? Un set de stiri anoste in care jurnalistii au ramas cu faptul ca Basescu a fost injurat la parada. Bravo antena! Atat v-a dus capul, atat de multi telespectatori sa aveti.

Il urmaream si pe Badea inainte, era funny si acum cand trebuie sa il vad si ascult la birou in reluare pentru ca se uita colegii mei, imi vine sa imi iau campii. M-am saturat fratie de familia de cuvinte ce incepe cu “base” si ura refulata si probabil comandata de trust. Not funny anymore…

Concluzia este ca nimeni nu suporta cred pe nici un politician, dar sa nu poti sa lasi la o parte politica nici de ziua asta…este penibil dragii mei antenisti. Poate la anul cand o sa iasa in mod evident cineva agreat de voi, poate o sa va focalizati pe eveniment nu pe scursurile politice. Intelegeti ca suntem satui de politica si politicieni, indiferent de ce culoare sau natie sunt. Scutiti-ne de ei macar de ziua nationala, de Pasti si de sarbatorile de iarna. Multumim anticipat!

Felicitari ProTV!

Comments

comments

Author: ionut_d

1 thought on “Stirile ProTV si restul gunoaielor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.