Superman e roman!

Primesc un mail din acelea din categoria “sa radem ca tot e vineri” cu un link, din care aflu ca intr-un sat din Mehedinti, Superman facea “faleza” pe deasupra caselor si surelor concetatenilor nostri, si el ca omu’… Tovarasul sef de post din satul respectiv spune gazetarilor ca a vorbit el cu persoane in varsta si de incredere dom’le! Parol, mon cher! Sa ramana magarul lui fara paie la iarna de minte, sau ma rog, Dacia Golan din dotare, fara carbuni. Un alt consatean, cu un spirit de observatiune peste limitele normale, observeaza ca Zupermen asta, nu scoate fum si nici zgomot.

Acuma, ce sa zice si eu…se ezista 2 esplicatiuni: ori au consumat persoanele noastre “de incredere” substante halucinogene, ori avem de a face cu o conspiratie ce are ca rezultat promovarea satucului nostru.

Comedie mare, nene Iancule!

Comments

comments

Author: ionut_d

8 thoughts on “Superman e roman!

  1. hehe super tare, ma intreb daca se elucideaza misterul pana la urma.
    asta imi aduce aminte de un banc:

    Iepurasul e batut rau de urs. Deodata apare un tip imbracat in negru, cu pelerina, masca si palarie neagra, si calare pe un cal negru. Il bate bine pe urs si ii face un ‘Z’ cu sabia pe blana. Dupa un timp se scoala iepurasul, se uita la urs si la calaret si zice: ‘Oaaaau!… Multumesc, Zuperman!’

  2. si oricum adevarul e ca oamenii aia nu au consumat nimic, dar poate Zuperman era ori nea Sandel de la uzina, survoland satul in urma unui cataclism la locul de munca, ori nea Gigel de la cablu, care evident a incurcat cablurile si a taiat ce nu trebuia.
    apropo de survolare – mai stiti faza aia de la carcotasi cu vulpea care survola ograda?

  3. Nu am înÅ£eles prea bine, de mirare era ca zboară sau ca este euro 4 fără emisii. Cine ÅŸtie ce inventator, ce Iustin Capră o fi de a inventat brânza de capră cu gust de telemea de oaie. Acum ceva timp am văzut un inventator bucolic ÅŸi deloc alcoolic, care inventase un traductor energetic pentru energia gravitaÅ£ională folosind nu ÅŸtiu ce sisteme importante. Sunt convins ca totul era în mintea lui, dar am vazut la el o roată care folosea pânze de “bomfeur” îndoite în S pe post spiÅ£e. Pe bune dacă nu erau un super amortizor, cu mult mai eficient decât amortizoarele clasice elastice sau hidroelastice. Având posibilitatea unei curse mari, practic dădeai în gropi fără să simÅ£i. Deveneai astfel deÅŸtept de dai în gropi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.