www.carteadinraft.ro

Bucuresti, 10 iunie 2009 : Astăzi, 10 iunie 2009 se lansează magazinul online de carte www.carteadinraft.ro. ALL4U GRUP este compania care a pus bazele acestui proiect realizând atât infrastructura online cât şi cea offline necesară unui astfel de magazin.

Cu o investiţie de 25.000 de euro şi peste 30.000 de titluri prezentate pe site spre vânzare, www.carteadinraft.ro îşi propune ca până la sfârşitul anului 2009 să devină principalul jucator pe piaţa magazinelor de comerţ electronic de carte.

„Diferenţa dintre carteadinraft.ro şi ceilalţi competitori existenţi în acest moment se va face prin calitatea serviciilor oferite clienţilor noştri. Vorbim aici despre o ofertă extrem de diversificată, de livrări prompte (între 2 şi 5 zile), de posibilitatea efectuării comenzilor online sau prin email cât şi despre numeroase reduceri de preţ care ajung chiar şi la 20%.”, a declarat Cătălin Grigore, Project Manager www.carteadinraft.ro.

Interfaţa magazinului virtual a fost realizată special pentru a uşura navigarea prin multiplele categorii de carte. Astfel, s-a realizat distribuţia cărţilor pe categorii în funcţie de specificul acestora: albume şi atlase, carte economică, carte juridică, carte şcolară, cărţi pentru copii, limbi străine, literatură română & universală, ştiinţe umaniste şi nmulte altele.

Comments

comments

Author: ionut_d

8 thoughts on “www.carteadinraft.ro

 1. i-auzi.. deci mai investeste lumea in perioada de criza 🙂 …am vazut ca arata bine site-ul dar am si eu o intrebare: a comandat cineva de la ei?

 2. apropos… am vazut ca mai toate cartile sunt reduse (ce-i drept nu cu mult.. dar macar sunt).

 3. Sa inteleg ca ai lucrat la el. Foarte bine, nimic rau in asta.
  Insa in ceea ce priveste magazinul, cum crezi ca va concura cu altele in special in ceea ce priveste termenul de livrare? 2-5 zile este foarte mult, la altele comanda din ziua respectiva este onorata a doua zi. Oamenii nu vor sa astepte prea mult pana cand isi vad comanda in mana.
  Poate doar prin produsele oferite la vanzare, eventual un monopol in sensul asta, sa poata prospera, altfel sunt deja destule astfel de magazine si falimentul la un moment dat este inevitabil. Se pot face anumite chestii de profit prin astfel de treburi daca implica un sediu intr-o zona foarte cautata, imobil sus cotat s.a.m.d.

 4. n-am lucrat… doar mi-a sarit in ochii articolul si am zis sa-l citesc. Pot sa spun chiar ca am comandat de pe site-ul asta 2 carti (drept).. si astept sa le primesc ca am nevoie de ele. Si-n plus… nu ma deranjeaza chiar asa de tare k dureaza 5 zile… important e sa le primesc. (Iasi)
  Revin cu un comentariu dupa ce primesc comanda 😉

 5. termenul de livrare este strans legat de metoda de transport aleasa. daca este prin posta romana, depinde de distanta pana la destinatie si poate dura chiar si 5 zile. daca este prin curier, este mai rapid.

  @Hermes: spune-mi te rog ce magazin online de carti ti-a livrat comanda a doua zi. multumesc.

 6. mxtruck, tu lucrai cand ai scris ultimul mesaj? erai distras sau asa esti tu, fara intuitie? mesajul nu-ti era tie adresat.

 7. am facut o comanda la dumneavoastra pe numele lupulescu pompilia acum 3 saptamani si inca nu am primit comanda.VA ROG SA NE SPUNETI DACA NU ATI PRIMIT COMANDA SAU NU ATI REUSIT SA O TRIMITETI VA MULTUMES

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.