Despre apa, vin si bere

Ben Franklin spunea: “in vin sta intelepciunea, in bere libertatea, in apa sunt bacterii !”. Un mare numar de studii stiintifice, atent controlate, au demonstrate ca daca bem 1 litru de apa pe zi, la sfirsitul unui an vom fi absorbit mai mult de 1 kg de Escherichia coli (E. coli), o bacterie ce se gaseste in fecale. Cu alte cuvinte consumam 1 kg de rahat !
Daca insa consumam vin, bere (tequila, rom, whiskey, sau alte bauturi) NU ne expunem acestui risc deoarece alcoolul se obtine in urma unui process de purificare prin fierbere, filtrare si/sau fermentare.
Tineti minte : Apa = Rahat……….Vin = Sanatate.
Deci, in concluzie, e mai bine sa bem vin si sa vorbim aiurea decit sa bem apa si sa ne umplem de rahat !

Comments

comments

Author: ionut_d

5 thoughts on “Despre apa, vin si bere

 1. :))
  Daca este vorba despre apa de la robinet (in cazul in care nu aveti filtre complexe cu UV – 1000 lei noi bucata) nu e numai vorba de rahat, dar si paraziti, care in prezent au evoluat astfel incat nici prin fierbere si nici prin clorinare (care in prezent se face manual) nu crapa.

  Nu as avea nimic impotriva sa beau rachiu in fiecare zi, nu ca nu as fi confundat cu un alcoolic, dar alcoolul determina deshidratarea organismului, deci apa este necesara. In concluzie, asteptam Izvorul Tamaduirii (Minunilor) in fiecare an sa ne umplem butoaiele?

  Ce alte metode propui?

 2. Stiam eu !!

  De mic am observat ca apa nu e buna si VINUL + BEREA = LOVE
  😀

  In sfarsit. Vezi Ionut. Se poate sa pui si posturi dastea educative =))

 3. Daca se muta toata lumea la munte (raman eu intr-un oras pustiu ca e liniste) distrugeti si mediul ala, ca femeile nu vor sa traiasca fara comoditati, asa ca mai bine ma mut numai eu si mergeti voi o saptamana pe an la relaxare sa va incarcati si bateriile. :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.