“Iarna manelelor” sau cum pot avea si manelarii IQ mare

…pentru tot vorbeam ieri de “Idiocracy”

Astazi dimineata vad un nou afis raspandit prin targul Bucurestilor – “Iarna manelelor”. Un afis de 2 bani, facut de un manelar cu putine cunostinte in Photoshop sau Corel, unde manelari de frunte sunt insirati ca la apel, care mai de care cu poze de haifaif, cu freze gelate (dar eu cred ca e par slinos de fapt) si cu fata lor de “fara numar”.

Stau si incerc sa imi inchipui un spectacol manelistic prin comparatie cu unul unde canta… Colibri, Phoenix, Iris, etc, etc…unde lumea se ridica in picioare, mai danseaza, mai canta. La unul de manelari oare ce se intampla? Sta prostimea in picioare si piseaza maruntel din picioare cum vedem la tv? Arunca cu fise fara numar in hartisti? Mi se pare greu de imaginat.

Un lucru cert insa este faptul ca la acest tip de eveniment sunt si manelistii putin mai destepti. Cum asa? Simplu:

(IQ-urile adunate ale prostimii care vine acolo) + (IQ-urile hartistilor ragaietori de manele) = 100(cel mult!), si uite asa se pot lauda si ei cu un IQ ce tinde spre mediu.

Later edit:
O mama isi dojeneste fiul:
– Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci, manele nu vrei sa canti…… Bine ma, atunci da la facultate…….sa ajungem de rasul blocului

Comments

comments

Author: ionut_d

5 thoughts on ““Iarna manelelor” sau cum pot avea si manelarii IQ mare

  1. ionut, daca vrei putem sa dam o raita pe acolo sa vedem cum danseaza gibonii. desigur dupa ce stam 10 minute o sa trebuiasca sa ne ducem sa ne tratam vreo 2 luni dar cred ca ar merita pentru un experiment.. 😀

    din pacate sunt tot mai multi 🙁

  2. la cimitirul Ghencea cu voi,rockeri jegosi!dar nu inainte sa va faceti unghiile negre!cum e moda la voi!:d/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.