Nu se mai ridica masini in Sectorul 2

masina ridicataConform unei stiri de tv vazuta aseara, in sectorul 2, ultima zi in care s-au ridicat masini a fost 31 ianuarie 2012. Se pare ca Primaria Sectorului 2 si firma de ridicari Supercom nu s-au mai inteles la pret. Adica din cei 550 lei, firma amintita incasa 350 lei. In momentul de fata se mai ridica doar in sectoarele 1, 3, 4 si 6.

Daca vi se ridica masina in sectoarele ramase, scorurile sunt urmatoarele:

In sectorul 1, costul eliberarii masinii este de 400 lei, in primele 24 de ore.
In sectorul 3 este de 550 lei pentru prima zi, dupa care se mai plateste 150 lei pentru fiecare zi in plus.
In sectorul 4, taxa de ridicare si transport este de 476 lei. Pentru prima zi de depozitare nu se platesc taxe. Din a doua zi se plateste 297,5 lei.
In sectorul 6, costul de recuperare al masinii este de 500 lei, in primele 24 ore, iar taxa de depozitare pentru fiecare 24 de ore este de 220 lei.

La costul eliberarii masinii se mai adauga si amenda primita de la Politia Rutiera, intre 120 si 240 lei. Daca nu platesti in 48 de ore, suma se dubleaza. Impreuna cu amenda vei primi si 3 puncte de penalizare.

De asemenea se vorbeste prin alesii nostri ca s-ar dori eliminarea acestei practici de ridicare cu exceptia cazului in care masina blocheaza circulatia. Avand in vedere ca nu exista locuri de parcare si avem foarte multe masini, mi se pare o solutie buna pentru moment.

Postare facuta cu ajutoul hotnews.ro si foto via metropotam.ro

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.