TMC si in Romania

TMC, adica Traffic Message Channel, o sa fie implementat in curand si pentru Romania. Mai clar de atat, este un serviciu pe care il au mai majoritatea device-urilor GPS si care ne anunta diferite informatii de trafic si eventual ne propune o ruta ocolitoare atunci cand este un accident, sau cand tocmai au sapat unii o groapa si casca la soare langa ea.

Stirea mai jos:

Comments

comments

Author: ionut_d

6 thoughts on “TMC si in Romania

 1. Daca functia va fi limitata numai la Bucuresti va fi naspa :)

  Anyway, iti dai seama ce va fi daca toata lumea se va abona iar GPS-urile ii vor indruma pe stradutele pline de masini parcate ca sa evite un ambuteiaj… ? O sa se “aprinda” harta :)

 2. Vei avea toate sansele ca pe straduta mica si aglomerata si cu sens unic sa iti vina din fata, pe interzis, Bianca Dragusanu in tractorul ei si tot ea sa fie revoltata 🙂

 3. Pot doar sa va spun ca este in lucru si nu se va limita doar la Bucuresti ci va fi pentru toata tara ;)

  Intrebarea e cat de dispusa va fi lumea sa plateasca o suma mica in plus la cumpararea aparatului GPS din magazin pentru a beneficia de acest serviciu ..

 4. A aparut deja, functional pe intreaga acoperire a postului Europa-FM, doar ca serviciul TMC-ul nu merge cu Garmin ci cu un produs 100% Romanesc, Smailo iar numele serviciului este TraficOK!
  Drum bun in Traficul din Romania!

 5. Pe www este deja disponibila, doar ca o aplicatie mai elaborata este in lucru.
  Ca noutate, oferim platforma si dezvoltatorilor software care doresc sa dezvolte asa ceva…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.